Έναρξη της νέας Ακαδημαϊκής Χρονιάς και "Τα βουνά του κόσμου" .... στο Μέτσοβο

Η ακαδημαϊκή χρονιά του μεταπτυχιακού προγράμματος του Ε.Μ.Π. «Περιβάλλον και Ανάπτυξη των Ορεινών Περιοχών», το οποίο διεξάγεται στο Μέτσοβο, ξεκίνησε τη Δευτέρα 1/11/2021.

Οι φοιτητές του μεταπτυχιακού προγράμματος ξεκίνησαν την ακαδημαϊκή χρονιά με μία βόλτα στα μονοπάτια του Ursa Trail στο Μέτσοβο και στη λίμνη Αώου,

Η πρώτη δράση του μεταπτυχιακού, ανοιχτή στο κοινό πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2021 και ώρα 9:00πμ. Στην εκδήλωση συμμετείχαν μαθητές και μαθήτριες της έκτης τάξης του 1ου Δημοτικού σχολείου Μετσόβου με θέμα: «Τα Βουνά του Κόσμου στο ΜΕΚΔΕ» όπου παρουσιάστηκαν τα φυσικά και κοινωνικά χαρακτηριστικά τριών Βουνών : Όρη Κένυας, Όρος Ζάγκρος, Άλπεις στην περιοχή του Ίνσμπουργκ.

Η εκδήλωση οργανώνεται κάθε χρόνο και γίνεται στο πλαίσιο του Διατμηματικού Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών «Περιβάλλον και Ανάπτυξη των Ορεινών Περιοχών». Για φέτος, οι μεταπτυχιακοί φοιτητές του προγράμματος προετοίμασαν τις σχετικές παρουσιάσεις καθώς και ένα εξαιρετικό διαδραστικό κουίζ γνώσεων με ενθουσιώδη συμμετοχή των μαθητών του σχολείου .

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σύμφωνα με όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα που ορίζει το Υπουργείο Υγείας για την προστασία έναντι της Covid-19.

Ημερομηνία: 
Thursday, November 4, 2021 - 21:30