ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ERASMUS+ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑΝΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΙΣ ΟΡΕΙΝΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ

Το 2ήμερο 09-10 Μαΐου πραγματοποιήθηκε η 2η συνάντηση των εταίρων στο πλαίσιο του ερευνητικού προγράμματος PEAK – New Heights for Youth Entrepreneurship, στο Bovino της Ιταλίας. Στην συνάντηση παρουσιάστηκαν τα αποτελέσματα του 2ου μέρους του προγράμματος, που αφορά τα video που συλλέξαμε από νέους επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται σε ορεινές περιοχές. Κάθε χώρα – εταίρος που συμμετέχει στο πρόγραμμα έχει συγκεντρώσει video από 6 νέους επιχειρηματίες, τα οποία και θα αναρτηθούν σε online πλατφόρμες στα επόμενα βήματα του προγράμματος. Στην συνάντηση συζητήθηκε επίσης το 3ο μέρος του προγράμματος, που αναμένεται να ολοκληρωθεί τον επόμενο Νοέμβριο.

Μπορείτε να δείτε όλα τα video των 6 νέων επιχειρηματιών από την Ελλάδα που πήραν μέρος στο πρόγραμμα εδώ: https://www.youtube.com/channel/UCZ1cU0eOGqnVmPcnGC31YrA

Ευχαριστούμε θερμά τους Ιταλούς εταίρους μας, Alessandro και Angela, για την εξαιρετική υποδοχή όλων μας στο Bovino, στα γραφεία της Gal Meridaunia. Επισκεφθήκαμε, επίσης, το Ascoli Satriano, την Troia και την Lucera και συναντήσαμε πολύ φιλόξενους ανθρώπους που μας καλωσόρισαν στον τόπο τους και τις επιχειρήσεις τους. Τον Pasquale από το οινοποιείο Juvara (δείτε εδώ: https://www.facebook.com/agricolajuvara ), τον Leone από την ζυθοποιία Leone Beer (δείτε εδώ: https://leonebeercompany.it/en-gb/home-english-2/ ), τον Antonio από την επιχείρηση BioRicci, που συνεχίζει την οικογενειακή παράδοση με τοπικά οργανικά φυσικά προϊόντα: λάδι, ντομάτες, λαχανικά, μακαρόνια, σάλτσες κ.α. (δείτε εδώ: https://www.facebook.com/BioRiccilucera/ ). Δοκιμάσαμε κρασί, μπίρα και όλα τα τοπικά προϊόντα της περιοχής και περπατήσαμε στις παλιές πόλεις της Απουλίας. Ευχαριστούμε πολύ όλους και σας περιμένουμε στο Μέτσοβο για την επόμενη συνάντηση του PEAK !

Ημερομηνία: 
Monday, May 9, 2022 - 09:00 to Tuesday, May 10, 2022 - 17:00